Surowiec

 Produkcja gołąbków

Przechowywanie

Dobór dostawców surowców
do produkcji zrazów.

Przygotowanie farszu.

Chłodzenie i zamrażanie.

Stały kontakt i audyty dostawców.

Obrabianie i krojenie mięsa.

Selekcja i pakowanie.

Zamawianie surowców
na podstawie receptur.

Naważanie mięsa i farszu.

Magazynowanie.

Ocena i kontrola dostarczanych
surowców podczas przyjęć.

Formowanie zrazów.

Dystrybucja

Parzenie produktu.

RUN KEBAB
marka RUN-CHŁODNIA we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © [year]. Wszelkie prawa zastrzeżone

RUN KEBAB
marka RUN-CHŁODNIA
we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © [year].
Wszelkie prawa zastrzeżone