Kontraktacja i dobór odpowiednich
odmian kapusty.

Zamawianie surowców
na podstawie receptur.

Chłodzenie i zamrażanie.

Stały kontakt z producentami kapusty.

Ocena i kontrola dostarczanych
surowców podczas przyjęć.

Selekcja i pakowanie.

Kontrole upraw kapusty.

Przygotowanie surowców do produkcji.

Magazynowanie.

Kontrole zbiorów w przechowalniach.

Odgłąbianie i blanszowanie kapusty

Mielenie mięsa

Dystrybucja

Dobór dostawców pozostałych
surowców do produkcji gołąbków.

Przygotowanie farszu

Stały kontakt i audyty dostawców.

Naważanie kapusty
farszu

Formowanie gołąbków

Parzenie produktu.

RUN KEBAB
marka RUN-CHŁODNIA we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © [year]. Wszelkie prawa zastrzeżone

RUN KEBAB
marka RUN-CHŁODNIA
we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © [year].
Wszelkie prawa zastrzeżone